Kontakt

Brevkasse Schnauzer

Hvis du har spørgsmål omkring køb og plejer, mad, hvalpe og opdragelse osv. spørger du bare her i brevkassen. Men husk at det altid er mine personlig erfaringer jeg svarer ud fra. Og der kan være andre der har andre meninger, lige som med menneskebørn.

Jeg er af den faste overbevisning at påtager man sig ansvaret for et dyr..

Ligemeget om det har fjer, gælder eller 4 ben skal det have bedst mulige betingelser. Og kan man af en eller anden årsag ikke have det mere, må man sørger for den bedst mulige omplacering. Jeg har selv påtaget mig at omplacere 2 schnauzer for nogle, der ikke kunne have dem mere. Og det er vigtigt at de kommer ud de rigtige steder så de ikke bliver en vandrepokal. Alle mine hunde har registeret en 2. ejer i det tilfælde at jeg ikke vågner en morgen og så der ikke er tvivl om hvor de så skal hen..

Jeg ved det godt.

Jeg er special, jeg lever på en landejendom på 600 m2. med mine 3 hunde, hvor jeg har udlejere 400 m2. og af de 200 m2. der er tilbage er halvdelen en isoleret dobbelt garage med centralvarme og hundelem til 2 aktivitet løbegårde på 300 m2. Men faktisk er min overbevisning at by / lejligheds hunde er de bedst socialiserede da de oplever mest mulig og ejer bliver nødsage til at tage dem med ud. Og det med m2. er ikke så vigtig hvis hunden bliver aktiveret nok. 

Jeg høre gerne dine kommentarer og erfaringer:

Om køb, træning, pleje, avl og opdræt i kommentarfeltet. For som Socrates sagde: Kloge mennesker lærer af alle og alting, almindelige mennesker lærer af deres erfaringer, dumme mennesker har allerede alle svarene..

Find os på Schnauzer.dk for sjov og historier &  Schnauzer Rescue for omplaceringer.

4 svar til “Kontakt”

 1. Vanessa Snype siger:

  Hej

  Hvor kan man skrive sig på/op til de fine hvalpe?

  På forhånd VUF, herfra

 2. Jullie Minch siger:

  Hej, hvornår er næste kuld – søger en tæve – vi har en han fra Mama Schram som er knap 10 år.. mvh jullie

  • Johnny siger:

   Hej Jullie

   Jeg har ikke planlagt hvalpe da det kræver at jeg kan afsætte minimum 8 uger med 24/7 opsyn og jeg arbejder også, så det kommer nok til at vente et par år endnu 😊

Kontakt brevkassen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *