Dagligdag

En schnauzer er glad for aktivitet og for leg.

Så den trives fint i en børnefamilie. En schnauzer forventer hele tiden at være med, hvor der foregår noget. Den behøver masser af kontakt, aktivitet og meningsfyldt beskæftigelse, så den stiller krav til sin ejer.

Dagligdagen er aldrig kedelig med en schnauzer

jeg har 4 styks og kan virkelig mærker at de tænker selvstændigt. Jeg har med vilje valgt 4 forskellige typer af udsende, men også af sind. De vidt forskellige og med hver deres personlighed.

Theodor

min hanhund med den nemme pels og mest “standart” type og en god dreng der kun sætter sig igennem overfor pigerne når det er strengt nødvendigt.

Freja

også meget race typisk men vælger selv hvem hun vil “tale med” men når man har vundet hendes kærlighed er den til gengæld 100%, til daglig er hun flokføre.

Dia

min lille kælegris og den yngste i flokken har et fantastisk skæg og bryn, og den mest muskuløse af dem, hun ligner en lille bodybuilder og har påtaget sig opgaven som vagtchefen der alarmerer de andre når der er nogle der lige skal ha besked med på vejen.

Penny

Yngste skud på stammen, datter af Bertha og Theodor, de 2 mest vindende schnauzer i Danmark 2023, så hende forventer jeg mig meget af.

Dansk Schnauzer og Pinscher Klub dobbelt udstilling i Køge 20/01-2024

Schnauzer udstilling EDS 2023

Så er (EDS-2023) European Dog Show i Herning overstået med flotte bedømmelser men ingen placeringer, Theodor excellent, Freja og Dia very good, så det var fint.

Jeg er selvfølgelig aldrig helt enig med dommerne da jeg mener jeg har de 3 mest fantastisk hunde 😉 men acceptere at det er individuelt fra dommer til dommer hvad de bedst kan li og der ikke findes en færdig skabelon men kun retningslinjer.

Nu lader vi op til (DSPK’s) Dansk Schnauzer og Pinscher Klub 60 års jubilæumsfest og (ISPU) Internationale Schnauzer Pinscher Union udstilling i Ry d. 26-28/05-2023.

ISPU udstilling i Ry. Meget flink og kompetent dommer og meget grundig, haler blev strukket og tjekke for knæk, ja selv tænderne blev tjekket for tandsten 🥰 28/05-2023

Theodor. Bedst champion han og bedst i rasen 2, ISPU vinder med certifikat 🏆
Freja. Very good, min handler Mia gjore en flot insats og Freja bliver bedre og bedre, de er et kanon team ❤️
Dia. Bedste tæve i mellem klasse med ISPU certifikat 🏆

 

Der er lidt ekstra arbejde i show og studdogs

Så godt som hver søndag er mine på trimmebordet og normalt er det ikke nødvendigt med galge, men en irriterende skovdue blev ved med at lande i hundegården og skabe ravage i trimmearbejdet 😂

Idag røg vinterfrakken tak til Helle Maj Chrysidis ❤️

26/08-2023 krokodille zoo udstilling 1 & 2

Theodor BIM & BIR & BIS 2
Freja very good 3. placering & excellent 2. placering

Dia very good 4. placering & excellent 3. placering

Find os på Schnauzer.dk for sjov og historier &  Schnauzer Rescue for omplaceringer.